Meniu

Mic Dejun

Mic dejun Club

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Piept de pui, bacon, ou, toast și nelipsiții cartofi prăjiți – energie pentru o nouă zi.

2

Cheesy Steak Sandwich

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Cea mai bună vită maturată, cheddar, puțină ceapă și o porție zdravănă de cartofi prăjiți.

4

Ouă Benedict cu somon afumat

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Ouă proaspete, somon afumat, baby spanac și deliciosul sos olandez își dau întâlnire într-o rețeta specială.

3

Platou de brânzeturi

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Gorgonzola, cu aroma sa pregnantă, cel mai fin Camembert și cunoscuta brânză englezească Cheddar, fructe confiate, nuci și dulceață își dau întâlnire în platoul de brânzeturi Bolo.

1
[vc_zigzag color=”custom” custom_color=”#dd5665″]

Salate

Salată specială de vinete

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Vinete proaspăt coapte, semințe, rucola, roșii cherry, salată verde și valeriană!

3

Salată cu vită maturată

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Steak, burger, sandwich sau salată… la Bolo toate au în comun cea mai bună carne de vită. Descoperă mixul inedit cu vrăbioară de vită maturată, roșii cherry, rucola, valeriană, semințe și parmesan.

2

Salată cu tentacule de calamar

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Calamar pe plită, rucola, valeriană, salată verde, baby spanac și ceapă roșie. O salată care merge numai bine cu un pahar de rose.

1
[vc_zigzag color=”custom” custom_color=”#dd5665″]

Steaks & Burger

Black Angus Ribeye Steak

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Cu un grad ridicat de marmorare, carnea de vită de tip Black Angus este atât fragedă, cât și suculentă, atunci când este gătită.

2

T-Bone Steak

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Un T-Bone de vită savuros, ușor crocant la exterior, dar moale și zemos la interior. Noi îl recomandăm preparat medium – rare, pentru a simți aroma și frăgizmea cărnii de vită maturate.

3

Scăricică de vițel cu sos barbeque

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Scăricică de vițel cu sos barbeque, alături de un pahar de vin roșu. O opțiune excelentă pentru cină sau prânz.

4

Special Double Cheeseburger cu cartofi prăjiți

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Burger de vită, legume proaspete, brânză chedar, bacon, ou și… chivas… o nouă rețetă de cheeseburger marca Bolo!

5
[vc_zigzag color=”custom” custom_color=”#dd5665″]

Peste & Fructe de mare

Biban de mare pe plită

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Bibanul de mare cu carnea sa albă, moale și cu puține oase este unul dintre cei mai gustoși pești din Marea Neagră. Noi îl recomandăm alături de o ganitură de spanac sote.

6

Calcan prăjit

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Unul dintre cei mai apreciați pești din lume, calcanul își dezvăluie gustul mai ales atunci când este prăjit și alături de un pahar de vin alb.

7

File de anghilă la grătar

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Descoperă gustul deosebit al anghilei, un pește cu care nu te vei întâlni foarte des în restaurantele din țara noastră.

1

Platou de ceatal cu mămăligă

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

O porție zdravănă de ceatal, fratele mai mare și mai savuros al hamsiei!

8

Tentacule de calamar în stil mediteraneean

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Datorită consistenței și a gustului specific tentaculelor de calamar, am ales să o rețetă fresh cu ierburi aromatice și verdeață, în stil mediteraneean.

3

Festin de creveți tiger

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Must try dacă ajungi la mare! Suculenți și savuroși!

10

Platou de fructe de mare pe pat de orez cu ghimbir

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Creveți black tiger, midii, calamar, pui de caracatiță pe un pat de orez cu ghimbir.

2

Scoici la castron în sos alb

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Scoici proaspete, preparate în sos alb. Pentru a potența gustul, îți recomandăm alături și un pahar de vin alb.

5

Scoici la castron în sos roșu

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

O delicioasă porție de scoici în sos roșu, neaparat alături de un pahar de rose!

4

Rapane în stil mediteraneean

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

O altă propunere de rapane, pregătite în stil mediteraneean, cu capere, vin alb și usturoi.

9
[vc_zigzag color=”custom” custom_color=”#dd5665″]

Pui & Porc

Cocoș pitic la cuptor cu cartofi cu rozmarin

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Cocoș pitic la cuptor cu mirodenii, alături de cartofi cu rozmarin. O opțiune excelentă pentru prânz sau cină.

2

Platou Bolo cu carne de porc

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Tot ce este mai bun din porc: ceafă de porc, scăricică, mititei, alături de nelipsiții cartofi prăjiți Pentru adevărații iubitori de carne!

1

Ciolan de porc confiat

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Tradiționalul ciolan de porc, dar într-o rețetă specială Bolo.

4

Scăricică de porc cu sos barbeque

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Scăricică de porc bine pătrunsă și fragedă, în compania sosului barbeque Bolo. Delicios!

3

Șnițel gigant cu cartofi prăjiți

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Noi i-am spus ”șnițel gigant vienez” și nu am exagerat cu nimic. Una dintre ”vedetele” meniului Bolo, alături de o porție de cartofi prăjiți.

5
[vc_zigzag color=”custom” custom_color=”#dd5665″]

Desert

Cheesecake

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Aromat, cremos, ușor și răcoritor.

2

Carrot cake

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Sănătos și savuros!

4

Ice coffee parfait

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Desert răcoritor, în care predomină gustul intens al cafelei.

1

Felie de tort Snickers

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Pentru iubitorii de ciocolată și nu numai.

4

Brownies cu sos Anglaise

[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]

Gustul intens al ciocolatei întâlnește aromatul sos de vanilie. Alături de o cupă de înghețată pentru un gust răcoritor.

3
[vc_zigzag color=”custom” custom_color=”#dd5665″]

Facebook