Mic Dejun
Mic dejun Club
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Piept de pui, bacon, ou, toast și nelipsiții cartofi prăjiți – energie pentru o nouă zi.
Cheesy Steak Sandwich
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]
Cea mai bună vită maturată, cheddar, puțină ceapă și o porție zdravănă de cartofi prăjiți.
Ouă Benedict cu somon afumat
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Ouă proaspete, somon afumat, baby spanac și deliciosul sos olandez își dau întâlnire într-o rețeta specială.
Platou de brânzeturi
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Gorgonzola, cu aroma sa pregnantă, cel mai fin Camembert și cunoscuta brânză englezească Cheddar, fructe confiate, nuci și dulceață își dau întâlnire în platoul de brânzeturi Bolo.
Salate
Salată specială de vinete
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Vinete proaspăt coapte, semințe, rucola, roșii cherry, salată verde și valeriană!
Salată cu vită maturată
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Steak, burger, sandwich sau salată… la Bolo toate au în comun cea mai bună carne de vită. Descoperă mixul inedit cu vrăbioară de vită maturată, roșii cherry, rucola, valeriană, semințe și parmesan.
Salată cu tentacule de calamar
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Calamar pe plită, rucola, valeriană, salată verde, baby spanac și ceapă roșie. O salată care merge numai bine cu un pahar de rose.
Steaks & Burger
Black Angus Ribeye Steak
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Cu un grad ridicat de marmorare, carnea de vită de tip Black Angus este atât fragedă, cât și suculentă, atunci când este gătită.
T-Bone Steak
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Un T-Bone de vită savuros, ușor crocant la exterior, dar moale și zemos la interior. Noi îl recomandăm preparat medium – rare, pentru a simți aroma și frăgizmea cărnii de vită maturate.
Scăricică de vițel cu sos barbeque
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Scăricică de vițel cu sos barbeque, alături de un pahar de vin roșu. O opțiune excelentă pentru cină sau prânz.
Special Double Cheeseburger cu cartofi prăjiți
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Burger de vită, legume proaspete, brânză chedar, bacon, ou și… chivas… o nouă rețetă de cheeseburger marca Bolo!
Peste & Fructe de mare
Biban de mare pe plită
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Bibanul de mare cu carnea sa albă, moale și cu puține oase este unul dintre cei mai gustoși pești din Marea Neagră. Noi îl recomandăm alături de o ganitură de spanac sote.
Calcan prăjit
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Unul dintre cei mai apreciați pești din lume, calcanul își dezvăluie gustul mai ales atunci când este prăjit și alături de un pahar de vin alb.
File de anghilă la grătar
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Descoperă gustul deosebit al anghilei, un pește cu care nu te vei întâlni foarte des în restaurantele din țara noastră.
Platou de ceatal cu mămăligă
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]O porție zdravănă de ceatal, fratele mai mare și mai savuros al hamsiei!
Tentacule de calamar în stil mediteraneean
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Datorită consistenței și a gustului specific tentaculelor de calamar, am ales să o rețetă fresh cu ierburi aromatice și verdeață, în stil mediteraneean.
Festin de creveți tiger
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Must try dacă ajungi la mare! Suculenți și savuroși!
Platou de fructe de mare pe pat de orez cu ghimbir
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Creveți black tiger, midii, calamar, pui de caracatiță pe un pat de orez cu ghimbir.
Scoici la castron în sos alb
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Scoici proaspete, preparate în sos alb. Pentru a potența gustul, îți recomandăm alături și un pahar de vin alb.
Scoici la castron în sos roșu
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]O delicioasă porție de scoici în sos roșu, neaparat alături de un pahar de rose!
Rapane în stil mediteraneean
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]O altă propunere de rapane, pregătite în stil mediteraneean, cu capere, vin alb și usturoi.
Pui & Porc
Cocoș pitic la cuptor cu cartofi cu rozmarin
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Cocoș pitic la cuptor cu mirodenii, alături de cartofi cu rozmarin. O opțiune excelentă pentru prânz sau cină.
Platou Bolo cu carne de porc
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Tot ce este mai bun din porc: ceafă de porc, scăricică, mititei, alături de nelipsiții cartofi prăjiți Pentru adevărații iubitori de carne!
Ciolan de porc confiat
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Tradiționalul ciolan de porc, dar într-o rețetă specială Bolo.
Scăricică de porc cu sos barbeque
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Scăricică de porc bine pătrunsă și fragedă, în compania sosului barbeque Bolo. Delicios!
Șnițel gigant cu cartofi prăjiți
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Noi i-am spus ”șnițel gigant vienez” și nu am exagerat cu nimic. Una dintre ”vedetele” meniului Bolo, alături de o porție de cartofi prăjiți.
Desert
Cheesecake
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Aromat, cremos, ușor și răcoritor.
Carrot cake
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Sănătos și savuros!
Ice coffee parfait
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Desert răcoritor, în care predomină gustul intens al cafelei.
Felie de tort Snickers
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Pentru iubitorii de ciocolată și nu numai.
Brownies cu sos Anglaise
[vc_zigzag color=”green” el_width=”20″]Gustul intens al ciocolatei întâlnește aromatul sos de vanilie. Alături de o cupă de înghețată pentru un gust răcoritor.