Meniu

Mic Dejun

Platou de brânzeturi

Gorgonzola, cu aroma sa pregnantă, cel mai fin Camembert și cunoscuta brânză englezească Cheddar, fructe confiate, nuci și dulceață își dau întâlnire în platoul de brânzeturi Bolo.

Ouă Benedict cu somon afumat

Ouă proaspete, somon afumat, baby spanac și deliciosul sos olandez își dau întâlnire într-o rețeta specială.

Cheesy Steak Sandwich

Cea mai bună vită maturată, cheddar, puțină ceapă și o porție zdravănă de cartofi prăjiți.

Mic dejun Club

Piept de pui, bacon, ou, toast și nelipsiții cartofi prăjiți – energie pentru o nouă zi.

Salate

Salată cu tentacule de calamar

Calamar pe plită, rucola, valeriană, salată verde, baby spanac și ceapă roșie. O salată care merge numai bine cu un pahar de rose.

Salată cu vită maturată

Steak, burger, sandwich sau salată… la Bolo toate au în comun cea mai bună carne de vită. Descoperă mixul inedit cu vrăbioară de vită maturată, roșii cherry, rucola, valeriană, semințe și parmesan.

Salată specială de vinete

Vinete proaspăt coapte, semințe, rucola, roșii cherry, salată verde și valeriană!

Steaks & Burger

Special Double Cheeseburger cu cartofi prăjiți

Burger de vită, legume proaspete, brânză chedar, bacon, ou și… chivas… o nouă rețetă de cheeseburger marca Bolo!

Scăricică de vițel cu sos barbeque

Scăricică de vițel cu sos barbeque, alături de un pahar de vin roșu. O opțiune excelentă pentru cină sau prânz.

T-Bone Steak

Un T-Bone de vită savuros, ușor crocant la exterior, dar moale și zemos la interior. Noi îl recomandăm preparat medium – rare, pentru a simți aroma și frăgizmea cărnii de vită maturate.

Black Angus Ribeye Steak

Cu un grad ridicat de marmorare, carnea de vită de tip Black Angus este atât fragedă, cât și suculentă, atunci când este gătită.

Peste & Fructe de mare

Rapane în stil mediteraneean

O altă propunere de rapane, pregătite în stil mediteraneean, cu capere, vin alb și usturoi.

Scoici la castron în sos roșu

O delicioasă porție de scoici în sos roșu, neaparat alături de un pahar de rose!

Scoici la castron în sos alb

Scoici proaspete, preparate în sos alb. Pentru a potența gustul, îți recomandăm alături și un pahar de vin alb.

Platou de fructe de mare pe pat de orez cu ghimbir

Creveți black tiger, midii, calamar, pui de caracatiță pe un pat de orez cu ghimbir.

Festin de creveți tiger

Must try dacă ajungi la mare! Suculenți și savuroși!

Tentacule de calamar în stil mediteraneean

Datorită consistenței și a gustului specific tentaculelor de calamar, am ales să o rețetă fresh cu ierburi aromatice și verdeață, în stil mediteraneean.

Pui & Porc

Șnițel gigant cu cartofi prăjiți

Noi i-am spus ”șnițel gigant vienez” și nu am exagerat cu nimic. Una dintre ”vedetele” meniului Bolo, alături de o porție de cartofi prăjiți.

Scăricică de porc cu sos barbeque

Scăricică de porc bine pătrunsă și fragedă, în compania sosului barbeque Bolo. Delicios!

Ciolan de porc confiat

Tradiționalul ciolan de porc, dar într-o rețetă specială Bolo.

Platou Bolo cu carne de porc

Tot ce este mai bun din porc: ceafă de porc, scăricică, mititei, alături de nelipsiții cartofi prăjiți Pentru adevărații iubitori de carne!

Cocoș pitic la cuptor cu cartofi cu rozmarin

Cocoș pitic la cuptor cu mirodenii, alături de cartofi cu rozmarin. O opțiune excelentă pentru prânz sau cină.

Desert

Brownies cu sos Anglaise

Gustul intens al ciocolatei întâlnește aromatul sos de vanilie. Alături de o cupă de înghețată pentru un gust răcoritor.

Felie de tort Snickers

Pentru iubitorii de ciocolată și nu numai.

Ice coffee parfait

Desert răcoritor, în care predomină gustul intens al cafelei.

Carrot cake

Sănătos și savuros!

Cheesecake

Aromat, cremos, ușor și răcoritor.