Vinuri

Colecția de vinuri Bolo Steakhouse include peste 150 de etichete, printre care cele mai premiate vinuri produse în România.

Structurată pe regiuni viticole din România, selecția noastră de vinuri dorește să fie mai mult decât un ”meniu de vinuri”, ci o adevărată incursiune în lumea vinului.

Vinuri de la 32 de crame de pe întreg cuprinsul țării se regăsesc în meniul nostru, dar și din Republica Moldova (2 crame) și Bulgaria (1 cramă). Vinoteca noastră cuprinde și 10 etichete exclusiviste, vinuri pentru adevărații pasionați și cunoscători.

Anual, apar noi vinuri în colecția Bolo, în urma degustărilor la care participăm. Și pentru ca vrem să ducem mai departe pasiunea noastră pentru vin, în lunile iulie și august organizăm, la sfârșit de săptămână, degustări de vin pentru clienții Bolo.

De asemenea, pentru cei care doresc să puncteze o ocazie specială în restaurantul nostru, organizăm și degustări de vin la cerere.

Din 2017, am realizat în parteneriat cu casa de vinuri Alira Bolo’s Premium Wine by Alira care este mai mult decât un vin al casei, este o gamă premium realizată special pentru a însoți preparatele din meniul Bolo.

Din dorința de a colabora cu un producător local de top, am ales parteneriatul cu Alira, care ne propune o gamă formată din două vinuri proaspete: Sauvignon Blanc și Rose, obținut din Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră și o Fetească Neagră din 2013.

Bolo Private Reserved by Alira, este o altă selecție premium lansată recent, un vin unic, kosher, cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot, cu potențial de învechire, disponibil într-un număr limitat de sticle doar la Bolo Steakhouse.

Show more
DSC_0408-min

DSC_0408-min

Read More
Show more
DSC_0406-min

DSC_0406-min

Read More
Show more
DSC_0405-min

DSC_0405-min

Read More
Show more
DSC_0404-min

DSC_0404-min

Read More
Show more
DSC_0383-min

DSC_0383-min

Read More
Show more
DSC_0374-min

DSC_0374-min

Read More

Facebook